Plastične vizit kartice

Specifikacija karticeFullcolor vizitkarte

Naše fullcolor plastične vizitkarte su pravo rešenje za Vaš biznis. Prednosti PVC plastičnih kartica su estecke, koliko i praktične. Za razliku od papirnih plastične PVC kartice su dugotrajnog veka, samim tim očuvanje idejnog rešenja koji oslikava Vašu firmu je dugotrajnije. To se postiže pomoć u laminacije, koja može biti sjaja i matt.


  Blanko PVC kartica.
     Dizajn kartice, otštampane u fullcolor-u.     Laminacija.     Gotovo rešenje.
Providna vizitkarte

Naše providne vizitkarte se izrađuju od PVC blanko providnih kartica. Štampa na ovakvim karticama omogućava da vaše idejno rešenje izazove jedinstven doživljaj kod posmatrača. Izrada vizitke ovog tipa, postavićete Vaš biznis na viši nivo, bićete u korak sa svetskim trendom.


  Blanko PVC kartica.
     Dizajn kartice, otštampane u fullcolor-u.     Gotovo rešenje.
Specijalne vizitkarte

Naše specijalne kartice daju više opcija idejnim rešenjima. Dodavajući efekte poput silver i gold laminacije, postiže se 'premium' efekat, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Gold i silver laminacija najbolje se uklapa na tamnim pozadinama.


  Blanko PVC kartica.
     Dizajn kartice, otštampane u fullcolor-u.     Laminacija.     Gotovo rešenje.
Izrađena kartica

Plastična vizit kartica je dimenzija 86 mm x 54 mm, debljine 0.76 mm i 0.25 mm, štampana u full koloru CMYK sa obe strane, štampa je zaštićena posebnim slojem zaštite koji može biti matiran ili sjajan.
Priprema kartica

Gotovu pripremu koju klijent treba poslati treba biti: - jpeg formatu - rezolucije 300 dpi - dimenzije 89 mm x 57,2 mm + 5 mm upusta (kao na prikazu gore)

- pri slanju gotove pripreme na izradu nije potrebno vizuelno obeležavati upust, dovoljno je samo da elementi budu u ovkiru njega, 3 mm kao na prikazu gore - ukoliko se klijent odluči za dodatnu personalizaciju na kartici (embosiranje imena, broja; potpisna traka, promenjivi QR code...), u tom slučaju je potrebno da se priprema pošalje u otvorenom fajlu (Illustrator, Photoshop, Corel).
PRODAJA DODATNE OPREME ZA VAŠE PVC KARTICE
Proces personalizacije se radi na Evolis štampaču Pebble 4 koji možete kupiti kod nas ukoliko personalizaciju želite raditi kod vas zbog svakodnevnog izdavanja kartice.
HOTSTAMPING Aluminijumska Folija
Folije su u različitim bojama, zlatna, srebrna, crvena, plava, roza, žuta. Sa ovim folijama se može uraditi logo firme, tekst ili neki efekat u zavisnosti od ideje i mogućnosti .POTPISNA TRAKA
Potpisna traka je dostupna u bilo kojoj veličini, obliku ili broju (uglavnom se koristi za Potpis, Upis podataka ili Beleške) Možete da dizajnirate karticu sa više malih potpisnih polja ili može da pokriva celu bočnu stranu da se napravi prostor za beleške.
SJAJNA ILI MATIRANA KARTICA
Mi možemo da proizvedemo fulkolor plasticnu karticu sa sjajnom ili matiranom površinom. Mi preporučujemo matiranu karticu na crnom ili tamnijem dizajnu zato što su na karticama sa tamnijim dizajnom ogrebotine vidljivije.SCRATCH-OFF FOLIJA
Ovo se obično koriste za sakrivanje nekog dobitka : poklona, koda, popust iznenađenja, podataka, simbola itd . Klijent / korisnik dobija karticu poštom, u prodavnici, ili nekom događaju. Korisnik kartice jednostavno ogrebe traku da bih video dobitak. Na kartici možete imati više od jedne scratch-off trake.
EMBOSIRANJE Broja i imena
Možemo embosirati reči ili broj ( isto kao na kreditnoj kartici ) Embosiranje se može raditi samo na jednoj strani. Visina reči ili broja 5mm (22 karaktera) ili 3mm (27 karaktera) Reči ili brojevi se mogu premazati zlatnom, srebrnom, crnom ili belom bojom.Usluge Dizajna
Mi pružamo besplatnu uslugu dizajna svim klijentima kojima je to potrebno. Nakon prikupljanja osnovnih informacija o projektu, naš tim dizajnera sastavlja početni concept i prvi nacrt. Tada se pravi prvi uzorak koji je besplatan. Taj uzorak šaljemo Vama na adresu. U komunikaciji sa vama definiše se konačan izgled kartice koji se tada pušta u proizvodnju
QR Kodovi
Mi možemo generisati i dodatni QR kod za Vaše vizit karte. Lako skeniranje najmodernijim smart telefonom sa kamerom, QR kodovi mogu da sadrže razne vrste podataka. Uobičajeni primeri su: URL adresa Vaše firme, kontakt podaci ili WiFi podešavanja.